Over ons

Betrouwbare oplossingen sinds 1992

In 1992 zijn wij gestart onder de naam Johan Sagt internationaal transport. Vanwege de uitbreiding van onze activiteiten, is onze bedrijfsnaam in 2018 veranderd naar K.T. & T. B.V. (Korn Transport & Trading).

Bij K.T. & T. B.V. werken we met een flexibel team van eigen en charterchauffeurs. Wij verzorgen jaarlijks het transport van duizenden zeecontainers in zowel binnen- als buitenland. Een transport door K.T. & T. B.V. voldoet aan de hoge eisen van kwaliteit en service die jij als klant mag stellen.

De vrachtwagens van K.T. & T. B.V. zijn te herkennen aan de markante kop van Donja, een Zuid-Afrikaanse boerboel. ‘Een trouwe, sterke, waakse en vriendelijke hond’. Dat illustreert onze relatie met onze klanten. Wij zijn loyaal aan onze klanten en willen zorgen voor een trouwe en betrouwbare dienstverlening. Zo hebben wij een vaste klantenkring die al jarenlang op onze expertise vertrouwd.

 

  • Groot diensten netwerk
  • Betrouwbare en zorgvuldige schakel
  • Voor iedere containermaat

Bel ons

Snel duidelijkheid over kosten en planning? Uw zeecontainer veilig en op tijd op plaats van bestemming? Eén telefoontje geeft duidelijkheid:

+31 (0) 6 1455 4636